Za kormilom ponovno Zlatko Križanović

Čimić je Čapljinu prošle sezone s klupe predvodio na putu iz Druge lige FBiH Jug u Prvu ligu FBiH, a u prva četiri kola prvoligaškog natjecanja osvojio šest bodova što i jest bio očekivan skor.

- Čizmić je podnio ostavku iz obiteljskih razloga, trener je kojeg ćemo pamtiti u pozitivnom smislu. Uveo je ekipu u viši rang, a ove sezone imao dvije uvjerljive pobjede na svom terenu i dva neugodna poraza, izjavio je tajnik kluba Zdravko Pranić.

Uprava Čapljine je brzo reagirala i pronašla zamjenu za Čizmića, pa će za kormilo ekipe Zlatko Križanović - Vukas, bivši igrač nekadašnjeg čapljinskog Borca, te u dva navrata šef struke momčadi. Križanović je Čapljinu vodio u Premier i Prvoj ligi, a osim toga bio i trener Brotnja (Čitluk), Ljubuškog, Stoca, GOŠK-a (Gabele) i Neretvanca (Opuzen).

U Bjelavama je dugo radio i u omladinskom nogometnom pogonu, pa je vrlo dobro poznat svim čapljinskim nogometnim zaljubljenicima.

- Zadovoljstvo mi je da sam ponovno na klupi Čapljine, očekuje me težak i mukotrpan posao, ova Liga je vrlo zahtjevna. Pratio sam utakmice momčadi i ranije, međutim, tek sad slijedi pravo upoznavanje sposobnosti pojedinih nogometaša. Moramo dobro zapeti, trebat će uložiti dosta mudrosti i rada, riječi su Zlatka Križanovića - Vukasa.

Nogometašima slijede nova dokazivanja, svi eventualni bodovi koje su zaradili kod prethodnika više ne vrijede.

- DDolazim u nezgodnoj poziciji, već četiri kola su iza tima, a ja nisam sudjelovao u kreiranju ekipe i odabiru igrača. Moji kriteriji prema postojećem kadru će biti zahtjevni, a očekivanja radna, najavio je Zlatko Križanović - Vukas.

U idućim danima novi trener će formirati stručni stožer oko sebe, odnosno izabrati pomoćnike s kojima će klub u nastavak natjecanja.

Dnevni list