Wenger: U Barceloni se nećemo braniti

Arsenal, barcelona, Arsen Wenger legenda Arsenala, Arsenal, Arsen Wenger legenda Arsenala, Arsen Wenger legenda Arsenala, Arsenal, Arsen Wenger, Arsen Wenger, Arsen Wenger legenda Arsenala, novi posao
Rezultatsk prednost s pravom hrabri Topnike, ali i koji Barceloni nudi šansu u uzvratu zakazanom za 8. marta.

"Kada dogurate do ove faze natjecanja u Ligi prvaka jasno je da nema laganih protivnika. Nismo došli do rezultata kojega smo željeli postići, ali ekipa je igrala dobro i dvoboj je i dalje otvoren",

"Nije lako doći Arsenalu na noge i odigrati sjajnu utakmicu, ali sam zadovoljan viđenim. Sačekajmo uzvrat pa ćemo vidjeti što će se dogoditi uz pomoć naših navijača," kazao je Josep Guardiola trener Barcelone, nakon meča.

Za uzvrat je spreman i trener Arsenala, francuski stručnjak Arsene Wenger. Tvrdi, njegova se ekipa na stadionu Camp Nou neće povući:

"Idemo se na uzvrat, u kojem nismo favoriti, nadigravati. Jedno je sigurno, nećemo se doći braniti. Ovaj nas je rezultat napunio samopouzdanjem i, svjesni što nas čeka u uzvratnoj utakmici, pripremit ćemo se još bolje. Mislim da ovaj rezultat jamči novi ogled za pamćenje, a mi u Barcelonu idemo predstaviti se u najboljem svjetlu."