Wagner: Spreman sam, trener će odlučiti, ali i Zvone može preuzeti odgovornost

Wagner Santos
On je i dalje najbolji strijelac kluba s deset pogodaka uz svoje ime, ali na leđima mu je 38 godina pa je sasvim razumljivo da ga je trener Slaven Musa počeo koristiti kao asa iz rukava.

- Volio bih da mlađi igrači Širokog pokažu malo više želje, izjavio je svojevremeno Brazilac uz čije ime stoji impresivna brojka od 109 pogodaka u Premijer ligi.

Želja mu se ove sezone uslišala, jer nekoliko je mladih igrača u Širokom koji tu želju i pokazuju. Pa ipak, brojke su tu da ostanu, on je i dalje ligaški rekorder po pogocima, a visoko kotira i kada pričamo o najstarijim igrača u Ligi - zbog čega nije čudno što je na Grbavici, iako zdrav, dobio tek posljednjih pola sata.

- Ja sam spreman, normalno treniram. Igrao sam ove sezone u 16 utakmica, ali normalno je da trener odluči. Vidjet ćemo u nedjelju, rekao je gledajući prema još jednog Hercegovačkom derbiju.

Na Grbavici je Široki bio dobar, ali izostala je realizacija..., a ni obrana se nije proslavila. Taj je poraz stavio dodatni pritisak na Wagnera i društvo, ali Brazilac ne djeluje kao da je previše opterećen očekivanjima. Vidio je on dosta takvih utakmica.

- Trebamo pobijediti, posebno jer smo u Sarajevu izgubili. Ali Zrinjski ima dobru ekipu i vjerujem da ni remi ne bi bio loš. Treba sačekati nedjelju i vidjeti kako će se utakmica razvijati.

Mostarce odlično poznaje, posebno lijevo krilo s kojim je prošle sezone dijelio svlačionicu.

- Zrinjski je jako dobar, posebno gore u napadu, gdje imaju Mešanovića, Nikolića, Todorovića..., ali vjerujem da im je najopasniji Zakarić. Sve su to kvalitetni igrači. Posebno su opasni na kontre, to je nešto na što posebno moramo obratiti pozornost. Ali mi ćemo, kao i uvijek, krenuti napadački.

Istaknuo je širokobriješki rekorder opasne pojedince Zrinjskog, ali ima ih takvih i na Pecari...

- Zvone (Kožulj) je jako kvalitetan mladi igrač koji može preuzeti odgovornost. Svi vjerujemo u njega.

Usprkos činjenici da je u 19. kolu dobio tek pola sata, rivali Wagnera i dalje doživljavaju kao veliku opasnost...

- To mi je drago čuti, ne govore to bez veze. Stalno zabijam, a vjerujem da ću tako i nastaviti, poručio je očito i dalje motivirani Brazilac.

Dnevni list