Wagner najavio totalni nogomet

NK Široki Brijeg, Gabala, Gorana Zakarić, wagner, NK Široki Brijeg, Mlada Boleslav, wagner, NK Široki Brijeg, wagner, Wagner Lago, NK Široki Brijeg

Znaju da neće biti lako, ali isto tako – vjeruju da su sposobni srušiti Plave, piše Dnevni list.

- Nemamo što kalkulirati. Svi znamo što nam znače tri boda protiv Željezničara. Budemo li na razini zadnjih četiri-pet utakmica, uvjeren sam da ćemo uzdignutih ruku dočekati kraj derbija, izjavio je trener Denis Ćorić, kojem je minimalni trijumf protiv Slobode bila druga pobjeda otkako je preuzeo tim s Pecare.

Inače, Široki protiv dosta ekipa u Premijer ligi ima jako dobar skor posljednjih godina, ali Željezničar to nije. Plavi s Grbavice neporaženi su u međusobnim duelima već pet utakmica računajući Kup, u posljednje dvije prvenstvene slavili su sa po 2:0.
Pa ipak, Širokobriježane to nimalo ne straši. Naprotiv, kapetan Santos Lago Wagner, koji se u srijedu na teren vratio nakon dvije utakmice suspenzije zbog direktnog isključena u Vitezu, najavljuje žestok juriš na sva tri boda.

- U Željezničaru najavljuju kako dolaze po pobjedu na Pecaru, a to obećava da će gledatelji u nedjelju uživati u totalnom nogometu. Jer i mi imamo cilj upisati pobjedu vrijednu Lige za prvaka, poručio je Brazilac.

S kojim će sastavom Širokobriježani u nedjelju dočekati Plave? Ćorić nije htio otkriti sastav.
- Dosta je načetih igrača, među njima Ivanković, Baraban, Krstanović, Lončar, a Željezničaru ćemo suprotstaviti sastav u kojem će igrati samo oni koji budu sto posto spremni za derbi, zaključio je strateg Širokobriježana.