VIDEO  Vukas priopćio dobre vijesti: Govedarica će biti spreman za Sarajevo

hari vukas, Zrinjski, Luis Ibanez , hari vukas, Zrinjski

"Ostvarili smo cilj, prolazak u sljedeće kolo, dali smo golove u prvom poluvremenu i usmjerili utakmicu u željenom smjeru. Poslije nije bilo dovoljno svježine da dokrajčimo protivnika. Sloboda je stihijski tražila gol koji bi vjerojatno zakomplicirao situaciju, ali to se nije dogodilo, priveli smo utakmicu kraju i idemo dalje", kazao je trener Zrinjskog Hari Vukas nakon pobjede njegove ekipe protiv Slobode kojom je ostvaren plasman u četvrtfinale Kupa BiH.

Vukas u današnjem susretu nije koristio usluge vratara Ivana Brkića, veznjaka Ivana Čurjurića i Edina Rustemovića, te krilnog igrača Miljana Govedarice. 

https://www.youtube.com/watch?v=Gyisp9sEEJo&feature=youtu.be

"Jesmo odmorili smo neke igrače. Moraju svi biti spremni za subotu, jer važnost te utakmice nedaje nam mogućnost za drugačije razmišljanje. Neki igrači su se odmorili, neki su opet morali igrati. Utakmica protiv Sarajeva je motiv za sve i tu neće biti kalkulacija, jer igramo pred domaćom publikom i nadamo se najboljemu", poručio je Vukas. 

U susretu protiv Širokog Brijega s terena je morao ranije izaći Miljan Govedarica koji bi trebao biti spreman za subotnju utakmicu.

"Govedarica je izašao ranije protiv Širokog, ali bi trebao biti spreman za utakmicu sa Sarajevom", komentirao je Vukas.

Utakmica između Zrinjskog i Sarajeva igra se u subotu u 15.30 sati.