Vukas i Babić složni: Potpuno zaslužena pobjeda Zrinjskog nad Čelikom

Stadion HŠK Zrinjski, NK Čelik

HŠK Zrinjski je danas na svom travnjaku svladao NK Čelik rezultatom 3:0. Nakon utakmice održana je tiskovna konferencija na kojoj su govorili treneri Zrinjskog i Čelika.


"Čestitam mojim momcima na zasluženoj pobjedi. Posao su nam olakšali rani pogotci, premda ulazak u utakmicu nije bio onakav kakav mi u stožeru želimo. Uspjeli smo složiti dobre akcije za prva dva gola i poslije je bilo sve lakše. Iskoristili smo mekanu igru Čelika koji ima par vrlo kvalitetnih igrača kojih smo se i pribojavali, ali uspjeli smo ih zatvoriti, te postići još jedan pogodak u drugom poluvremenu. Sve pozitivno iz ove utakmice mi smo izvukli. Lagano smo dobili utakmicu, sačuvali smo neke igrače i s obzirom na ovaj ritam i na sve što nas čeka mi moramo biti zadovoljni", rekao je trener Plemića Hari Vukas.

"Čestitam Zrinjskom na kvalitetnoj utakmici, bili su bolji u svim segmentima igre. Mi se nismo uspjeli obraniti, nismo uspjeli ni napadati. Čestitam Zrinjskom na pobjedi, a na nama je da nastavimo raditi kako bi došli na nivo da se možemo suprotstaviti ekipama kao što je Zrinjski", riječi su trenera Čelika Marka Babića.