Vjerujem u ovu momčad, sezona sigurno nije izgubljena

Toni Karačić, NK Široki Brijeg, Toni Karačić, NK Široki Brijeg, Toni Karačić, NK Široki Brijeg, Toni Karačić, NK Široki Brijeg

”Želim se zahvaliti upravi na ukazanom povjerenju. Istina, momčad je trenutačno u nezavidnoj situaciji, nalazi se u donjem dijelu ljestvice. Međutim, da ne vjerujem u individualnu i momčadsku kvalitetu ovog igračkog kadra, sigurno se ne bih prihvatio ovog posla”, izjavio je novi trener NK Široki Brijeg Toni Karačić.

Podsjećamo, Široki Brijeg je u nedjelju na Pecari izgubio 1:3 od Tuzle City nakon čega je trener Denis Ćorić podnio ostavku, a klub je ekspresno na njegovo mjesto istu večer postavio Tonija Karačića, dugogodišnjeg šefa Škole nogometa NK Široki Brijeg i bivšeg izbornika U-19 BiH.

”Uvjeren sam kako mogu svojim radom, kvalitetnom suradnjom sa svojim tručnim stožerom, podignuti ovu momčad na jednu optimalniju razinu i vratiti u gornji dio tablice. Siguran sam kako nam treba samo jedan pravi poticaj, jedan kvalitetan rezultat, zašto ne odmah u 1/16 finala Kupa BiH protiv Budućnosti u Banovićima za početak pozitivne serije i povratak u sami vrh bh. nogometa. Ne treba klonuti, sezona sigurno nije izgubljena. Ima još mnogo utakmica odigrati do kraja. Ova kriza ne mora biti nužno loša. Vrijeme je da izvučemo pouke i krenemo naprijed. Ponavljam, vjerujem u ovu momčad”, kazao je za klupsku Facebook stranicu novi trener NK Široki Brijeg Toni Karačić uoči današnjeg prvog treninga s momčadi.

Dosadašnji šef Škole nogometa na čelo stručnog stožera NK Široki Brijeg vraća se nakon punih devet godina i sezone 2009./2010. kada je bio viceprvak države.

Njegov stručni stožer činit će Jure Ivanković (pomoćni trener), Nenad Džidić (trener vratara) i Frano Hrkać (kondicijski trener)./HMS/