FOTO  Vitez domaćin EMF Nations Games

EMF Nations Games
Sljedeći odluku EMF-a o rotaciji svjetskog i europskog prvenstva svake druge godine, usvojeno je kako će se ovaj turnir održavati u godini svjetskog prvenstva, a ponajviše zbog reprezentacija Europe koje iz različitih razloga nisu u mogućnosti sudjelovati na svjetskom natjecanju.

Kao domaćin, mininogometna reprezentacija BiH ove godine dočekuje nacionalne vrste iz Hrvatske, Albanije i Mađarske koje će se u predstojećem vikendu boriti za prvo mjesto u svojoj grupi. Kup nacija ima i prijateljski karakter stoga, osim vrhunskih utakmica, druženja i zabave neće nedostajati.

Reprezentacija BiH će se predstaviti u nešto izmijenjenom sastavu u odnosu na zadnji EMF Euro u Ukrajini.

Na spisku selektora Josipa Kupreškića našli su se sljedeći igrači: Bernad Filipović, Goran Lovrinović, Kristijan Pantić, Mirza Zahirović, Borislav Grbavac, Mladen Čećura, Denis Pandža, Mirza Selimović, Ibrahim Hrsumović, Romano Vlaho, Eldar Junuzović, Evel Bajrić, Marko Vujica, Semir Mujakanović, Muhamed Musić, Igor Radovanović.

Pozvani su još Amel Handžić i Sadžid Fazlić, koji nisu u mogućnosti dati svoj doprinos na ovom turniru.

Iz stožera poručuju kako je sve spremno za ovo natjecanje te da sve posjetitelje čekaju zanimljive utakmice. Isto tako, pozivaju sve navijače i ljubitelje mininogometa da posjete SRC „Romari“ i uživaju u sportskom vikendu 13.-14. srpnja 2019.

Raspored utakmica:

13. srpnja

  • 13:00 Bosna i Hercegovina – Albanija
  • 14:00 Hrvatska – Mađarska
  • 19:00 Albanija – Mađarska
  • 20:00 Bosna i Hercegovina – Hrvatska

14. srpnja

  • 11:00 Hrvatska – Albanija
  • 12:00 Mađarska – Bosna i Hercegovina

Sve detalje možete pratiti na Fun Page mininogometne reprezentacije.