FOTO  Vinko Marinović: Vrijeme je da Zrinjski ostvari pobjedu na domaćem terenu

press zrinjski

... se šef struke Plemića Vinko Marinović i stoper Mostaraca Anto Radeljić.

„Vrijeme je da Zrinjski ostvari pobjedu na domaćem terenu. U svakoj utakmici pa tako i protiv Slobode mi idemo na pobjedu. Neće nam biti lako s obzirom da je Sloboda u nastavku sezone puno bolja i kompaktnija u odnosu na prvi dio.  Musemić je dobro posložio momčad, što pokazuju i njihovi rezultati. Dosta su namučili Širokog na Pecari, a u prošlom kolu s 4:0 su bili bolji od Slavije. Očekuje nas teška utakmica, ali nas u subotu zanima samo pobjeda i tri nova boda", kazao je na početku razgovora Marinović.

Tri susreta u nastavku sezone odigrao je Anto Radeljić i u tim susretima Zrinjski nije primio pogodak.

„Nije do mene, to je zasluga cijele ekipe. Ako igramo čvrsto i odgovorno nećemo primiti pogodak", skromno je poručio Radeljić.

Trener Zrinjskog dotakao se i nekadašnjeg nogometaša Zrinjskog Zajke Zebe koji sada nastupa za momčad Slobode.

„Zeba je svima poznat, to je igrač koji je igrao u mnogim vrhunskim klubovima i od njega zavisi igra Slobode. Ima tu još kvalitetnih igrača poput Krpića i Bekića. Sigurno da nas očekuje slična utakmica kao protiv Željezničara, gdje će Sloboda svoju priliku tražiti iz kontri. Morat ćemo naći rješenje za to, i nadam se da ćemo u tome uspjeti", rekao je Marinović.

Ognjen Todorović odradio je suspenziju zbog tri žuta kartona i vraća se u sastav Zrinjskog, a zbog ozljede je upitan nastup Aleksandra Radulovića strijelca u susretu s Vitezom.

Marinović se dotaknuo i gustog rasporeda koji ovoga mjeseca očekuje Zrinjski te istaknuo da nema puno vremena za trening i neka uigravanja, a primijetio je da Zrinjskom nedostaje onaj završni udarac prema golu, te je doadao da se nada da će napokon i napadači proraditi već u subotu.

Utakmica između Zrinjskog i Slobode igra se u subotu u 16.30 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.