Vinko Marinović: Drina je ekipa koja ima nekoliko kvalitetnih igrača

27.11.2015

Danas je na stadionu HŠK Zrinjski održana press konferencija povodom sutrašnje nogometne utakmice između Zrinjskog i Drine iz Zvornika koja je zakazana za 14:00 sati. Okupljenim novinarima danas su se obratili šef stuke Zrinjskog Vinko Marinović i nogometaš Oliver Petrak.

"Prvenstvo, odnosno prvi dio, približava se kraju i želimo iz preostala dva izvući maksimum. Drina jeste na pretposljednjem mjestu, ali ovu utakmicu moramo najozbiljnije shvatiti. To je ekipa koja ima nekoliko kvalitetnih igrača, iako to rezultat i ne pokazuje. Zabijali su gol svakoj ekipi u posljednje vrijeme, pa moramo biti maksimalno koncentrirani kako bi pobijedili i čekali zadnje kolo", kazao je Vinko Marinović.

"Ovakve utakmice su najopasnije za favorite, utakmice koje su 'dobivene' na papiru. Moramo zato ući u susret 100 posto koncentrirano, kao da je derbi kola. Podrška navijača u ovakvim utakmicama dostaje važna i nadam se da će doći navijači u što većem broju kako bi nas podržali", dodao Oliver je Petrak.

"Zakarić nije zbog bolesti trenirao i možda ga poštedimo za ovu utakmicu. Vidjet ćemo da pokušamo još nekoga odmoriti kako bi zadnje kolo dočekali što spremniji i odmorniji", dodaje Marinović.


loading...