VIDEO  Za ovog igrača Zrinjskog nema odmora!

Luis Ibanez , HŠK Zrinjski

Iza nas je prva polusezona Premijer lige BiH. Jedan od pretendenata za sami vrh, HŠK Zrinjski, podbacio je u prvih 19 kola te je godinu okončao na petoj poziciji s pet bodova zaostatka za vodećim Sarajevom.

Kako doznaje Hercegovina.info, polusezona nam donosi niz kadrovskih promjena, a čistka je započela sporazumnim raskidom s Ivanom Lendrićem, a uskoro se očekuje i službena potvrda povratka s posudbe Jasmina Čelikovića.

Najzvučnije pojačanje ove sezone stiglo je u jeku prvenstva. Luis Ibanez, Argentinac koji je karijeru gradio, između ostalih, u Boca Juniorsima, zagrebačkom Dinamu, Crvenoj zvezdi i Trabzonsporu, trebao je pojačati konkurenciju na boku i beku.

S obzirom da je od srpnja bio bez kluba, individualne pripreme nisu uspjele uhvatiti momčadski ritam te je u nekoliko kola zbog ozljede bio van pogona. Ipak, Lucho je pokazao da se ne radi o još jednom "uhljebu", o čemu smo već pisali.

https://twitter.com/hercegovinainfo/status/1205052528964067329

Radi se o igraču koji donosi prevagu na terenu, a svojim pristupom može biti primjer i ostalim suigračima. Iako je većina na odmoru, Lusi Ibanez je već krenuo loviti formu trčanjem u večernjim satima na zagrebačkim ulicama na svega šest stupnjeva.