VIDEO  West Ham deklasirao Manchester United

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson izveo je na teren rezervnu momčad bez najvećih zvijezda poput Rooneyja, Nanija, Ferdinanda, Vidića i Berbatova, ali je usprkos tome malo ko mogao očekivati ovako visok poraz "Crvenih đavola".

U snježnim uvjetima bolje su se snašli "čekićari" koji su mogli pobijediti čak i s većom razlikom. Po dva su gola za West Ham postigli Jonathan Specotor i Carlton Cole. Tako je Spector mrežu zatresao dva put u prvom, a Cole u drugom dijelu. U Manchesteru jedino mogu žaliti za stativom Gabriela Obertana iz prvog dijela, dok je sve ostalo s njihove strane bilo za zaborav.

U drugoj odigranoj četvrtfinalnoj utakmici Carling Cupa, Arsenalov je menadžer Arsene Wenger također izveo "izmiješanu" momčad, ali su "topnici" na Emiratesu protiv Wigana opravdali ulogu favorita autogolom Antonina Alcaraza i golom Nicklasa Bendtnera.

Alcaraz je nes(p)retno zatresao vlastitu mrežu nakon prethodnog ubacivanja Thea Walcotta u 42. minuti, dok je Bendtner ugurao loptu iz neposrdne blizine u 65. minuti nakon što ga je prethodno lijepo s lijeve strane proigrao Carlos Vela.

Danas su na rasporedu preostale dvije četvrtfinalne utakmice Carling Cupa, a u njima će snage odmjeriti Ipswich i West Bromwich, te gradski rivali Birmingham i Aston Villa.

totalsport/radiosarajevo.ba