VIDEO  Pogledajte remek-djelo novog Pelea!

Najveći nogometni divovi se tuku oko toga tko će imati privilegiju isplatiti 35 milijuna eura za njegov ugovor. Santos je u 1. kolu brazilskog Kupa razbio Naviraiense s 10:0, a 18-godišnji Neymar je u pobjedu svog kluba ugradio dva gola. Ovaj drugi u 54. minuti je malo remek-djelo kojim je još jednom dokazao zašto se nalazi na radarima najvećih svjetskih klubova poput Barcelone, Reala, Milana, Manchester Uniteda i Chelseaja...



Oni hrabriji su ga okarakterizirali kao novog Pelea, a njegov menadžer Augusto Frederico Pena tvrdi da će najkasnije na ljeto stići u Europu, a Manchester City i Chelsea trenutačno vode žestoki rat za njegov potpis na ugovoru.


Neymarova demonstracija moći...

Prema nekim tvrdnjama Santos bi bivšem Ćorlukinom klubu navodno mogao dati predost jer je iz suprotnog smjera na posudbu stigao Robinho, a njegov budući poslodavac će morati izbrojati 35 milijuna eura samo za raskid ugovora s brazilskim klubom.


Svih deset Santosevih pogodaka Naviraienseu

"Vrlo je vjerojatno da će Neymar napustiti Santos ovoga ljeta i čini mi se da bi mogao otići u Englesku. City i Chelsea su jako zagrizli, iako zasad nisu poslali konkretnu ponudu", tvrdi Pena.

Net.hr