VIDEO  Mourinho naredio namjerne kartone

Jose Mourinho, Jose Mourinho, Fabio Capello, Real Madrid, Liga prvaka, Jose Mourinho, Real Madrid, Jose Mourinho, Jose Mourinho
"Nisu mi se svidjeli ti kartoni. Dobili smo ih jer smo htjeli malo uštedjeti na vremenu", komentirao je Mourinho odluke sudije Craiga Thompsona.

Nizozemska televizija pokazala je snimak kako trener Reala Jose Mourinho razgovara s Alonsom pored terena prije nego što je igrač dobio drugi žuti karton, te jednog od pomoćnika portugalskog trenera koji Ikeru Casillasu nešto šapće, a golman Reala nakon toga nešto govori Ramosu.

Podsjetimo, Xabi Alonso i Sergio Ramos su protiv Ajaxa odugovlačili pred kraj utakmice. Obojica su zbog toga dobili druge žute, odnosno crvene kartone, pa neće moći da nastupe u posljednjem susretu grupne faze sa Auxerreom, koji nema natjecateljski značaj. Njih dvojica su tako "očistili" kartone pred narednu fazu koja počinje u veljači.

Europska nogometna federacija (UEFA) objavila je da će proučiti izvještaj suca prije nego što odluči da li će da optuži dvojicu igrača Real Madrida da su namjerno dobili kartone, javila je Fena.