VIDEO  Majstorije Ronalda i Kake za čudesni trijumf 6:2!

Portugalac rođen u Funchalu, glavnom gradu otoka Madiere, bio je silno motiviran protiv Žute podmornice. Vijest o velikom broju poginulih u poplavama i odronima uzrokovanim jakim kišama na njegovom otoku pogodila je Cristiana Ronalda, koji je protiv Villarreala pružio jednu od najboljih partija sezonu u Primeri.


Ronaldo je već u 18. minuti pogodio mrežu gostiju fenomenalnim udarcem s 20-tak metara iz slobodnjaka. Samo dvije minute kasnije strijelac za Kraljevski klub iz jedanaesterca bio je Brazilac Kaka, da bi u 54. minuti, na asistenciju Ronalda, gostujuću mrežu pogodio i prvi topnik Reala Gonzalo Higuain.

Treba reći da je cijelo to vrijeme Villarreal opasno prijetio – prvo je golom Marcosa Senne u 31. minuti smanjio na 2:1, a potom preko Nilmara u 66. minuti i na 3:2.

Realova golijada se ipak nastavila pa je u 71. minuti Higuain zabio svoju drugi gol na susretu, a ukupno 14. ove sezone u španjolskom prvenstvu. Posao su dovršili Kaka (79) te Xabi Alonso iz jedanaesterxca u 87. minuti dvoboja.

Na ljestvici je i dalje vodeća Barcelona sa 58 bodova, dok je Real na drugom mjestu sa dva boda manje. Treću poziciju drži Valencia sa 43 boda.




Net.hr