VIDEO  Interu derbi sa Romom uz osam golova

inter, inter, serie a, inter, roma
nter je poveo već u 3. minuti golom Sneijdera, a Rimljani su izjednačili u 13. preko Simplicija. Eto'o je u 35. povisio na 2:1 i pri tom se rezultatu otišlo na odmor. Treba dodati da je Roma u nekim trenucima bila bolja od domaćina, a samo su nevjerojatne reakcije Julia Cesara spasile Inter od pogotka. U 17. minuti čak je tri uzastopna udarca rimskih igrača obranio brazilski vratar.

U 63. minuti isključen je Burdisso zbog prekršaja nad , a sudac je dosudio penal za Inter iz kojega je za 3:1 zabio Eto`o. Ranieri je reagirao izmjenama, ali prvi je do novog pogotka stigao aktualni prvak. Thiago Motta je na asistenciju Eto`a zabio za 4:1 i činilo se kako više ništa ne može spasiti Romu.

No, samo četiri minute kasnije Mirko Vučinić je smanjio na 4:2, a u 81. je Loria, koji je zamijenio Meneza, postavio 4:3. Gosti su pokušali doći do izjednačenja, otvorili su se i jurnuli po pogodak, ali s igračem više Inter ih je stisnuo i pogodak Cambiassa u posljednjoj minuti utakmice zapečatio je pobjedu "nerazzura".

 

Inter - Roma 5:3 (Sneijder 3, Eto´o 35, 63-11m, Motta 71, Cambiasso 90 / Simplicio 13, Vučinić 75, Loria 80)

izvor: index.hr