VIDEO, Harry brani Ćorluku: Assou-Ekotto je čudan dečko

Engleska liga

Podsjetimo da su se Spursi s teškoga gostovanja vratili sa sva tri boda nakon što je za 2-1 u 77. minuti zabio Niko Kranjčar . Hrvatskom reprezentativcu bio je to peti prvenstveni gol, a jednako toliko pažnje kao i pobjedi mediji su poklonili incidentu između suigrača tijekom sredine drugoga poluvremena.

Tada je došlo do verbalnog sukoba, a potom i naguravanja između Ćorluke i Kamerunca koji se poslije utakmice nije priključio zajedničkom slavlju momčadi.

- Vjerojatno nije znao koji je rezultat. Mislio je da smo remizirali - kazao je Redknapp, čije riječi prenosi nogometni portal Tribalfootball.com.

Potom se menadžer četvrtoplasiranog kluba Premier lige okrenuo samom incidentu:

- Ćorluka se naljutio jer se ovaj nije vratio u obranu obaviti svoj posao. Benoit je čudan dečko, vrlo je nervozan i jedva da priča engleskim jezikom koji mu se nije popravio u dvije godine koliko je ovdje.

- Teško je s njime. On će u srijedu doći na utakmicu i dobro je odraditi, a da pritom neće niti znati da igramo protiv Fulhama (ponovljena utakmica četvrtfinala FA Cupa, op.a.) prije no što mu to netko ne kaže. Takav je, zamišljen. Napušta teren i razmišlja kakvu će glazbu slušati kada natakne svoje slušalice na glavu - objasnio je Redknapp.

jutarnji.hr