VIDEO  Boysi teško ozlijedili policajca!

Letjele su sjedalice i baklje, sijevali pendreci, a u neredima je jedan policajac navodno ostao bez oka! Nemile scene nastavile su se i nakon utakmice kojom je Dinamo potvrdio peti uzastopni naslov prvaka. Čim je sudac Svilokos označio kraj prvog poluvremena dvoboja Dinama i Hajduka na istočnoj tribini maksimirskog stadiona je došlo do manjeg okršaja navijača s redarima i policijom, no zapravo se samo 'zapalio fitilj', dok je 'bomba' eksplodirala na sjevernoj tribini na kojoj se okupljaju najžešći navijači Dinama Bad Blue Boysi.


Policija je potvrdila da je u tučnjavi teže ozlijeđen jedan plavac, a neslužbene informacije govore da je ostao bez oka, kao i da je u bolnici završio i jedan navijač s ozljedama teškim po život.



Navijači su plavce zasuli bakljama i sjedalicama, zbog čega su se interventni policajci povukli s tribine, ali se ubrzo vratili s pojačanim snagama te 'primjenom sredstava prisile' primirili situaciju.


No žestoki neredi su se nastavili i nakon utakmice na ulicama u krugu stadiona koje su bile pune ozlijeđenih ljudi, krvi, kamenja i razbijenog stakla.

Net.hr