FOTO  Veterani Mostara osvojili Neretvanski kup 2017.

turnir, veterani
.Na kraju najviše razloga za slavlje imali su mostarski igrači koji su u završnici nakon penala pobijedili Metković rezultatom 4:3. U regularnom dijelu bilo je 2:2. Odlučujući dvoboj zadovoljio je nazočne gledatelje. Ekipa Mostara došla je u vodstvo lijepim pogotkom Alberta Pehara no Metkovčani uspijevaju preokrenuti rezultat,ali penale Mostarcima donosi Davor Vladić. Precizni za Mostar bili su Igor Musa i Elvis Margeta dok je na mostarskim vratima nepremostiva prepreka bio vratar Goran Vranjić - Kepke.Inače u poluzavršnici Mostar je pogocima Alberta Pehara,Seje Rebca i Olje Koprivice s 3:0 bio bolji od Ploča. U borbi za treće mjesto domaći sastav Opuzena bio je bolji od Ploča.

Za najboljeg vratara proglašen je Vedran Milan iz Metkovića.Najbolji strijelac sa 9 pogodaka bio je Jozo Mioč iz Opuzena dok je nagrada za najboljeg igrača završila u rukama Igora Muse iz Mostara.Treba naglasiti kako je Musi koji je ostavio veliki trag u hrvatskoj ligi nagradu predao jedan od najboljih strijelaca u povijesti hrvatske lige Joško Popović. Boje Mostara branili su sljedeći igrači: Vratar Goran Vranić - Kepke,Igor Musa, Elvis Margeta,Sejo Rebac, Albert Pehar, Željko Zadro, Darko Čale, Davor Vladić i Olja Koprivica. U stručnom stožeru bili su Robert Pehar - Roca, Igor Babić - Megi, Alen Knezović - Kneza, Kristijan Raič - Kvisko i otac proslavljenih rukometaša Igora i Ivana te nogometaša Gorana ,Ante Karačić.

Iako nije u profesionalnim trenerskim vodama Robert Pehar - Roca dolazi do drugog naslova u samo dva tjedna. Uz osvajanje Neretvanskog kupa došao je do naslova na Velikom malonogometnom turniru u Mostaru predvodeći juniorsku ekipu Caffe Monte Carlo.

Sljedeći nastup veterana Mostara u Biogradu na moru početkom listopada a Mostar će biti domaćin turnira veterana u travnju 2018. Godine