Veliko zanimanje za gostovanje Mlade Boleslav

NK Široki Brijeg, Gabala, NK Široki Brijeg, Europska liga, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Europska liga, Antonio Soldo, NK Široki Brijeg
Zanimanje za uzvratni susret s Mladom Boleslav (četvrtak, 20.30) već sada je iznimno veliko i za očekivati je pune tribine i veliku potporu našoj momčadi u nastojanju da eliminira Čehe i izbori susret s Lyonom u trećem pretkolu Europske lige.

Uzvrat s Mladom Boleslav sudit će, inače, 34-godišnji Maltežanin Alan Mario Sant.

Češka momčad stiže čarter letom u srijedu u Mostar, a, zanimljivo, dan ranije u Širokom Brijegu boravit će i predstavnici Lyona koji će obići stadion i upoznati se s uvjetima i smještajnim kapacitetima.

Konferencija za novinare pred uzvrat s Mladom Boleslav održat će se u srijedu, 23. srpnja s početkom u 11 sati, a to je i krajni rok za akreditaciju zainteresiranih predstavnika "sedme sile" za praćenje ove utakmice (akreditirati se na mail [email protected], uz mogućnost angažmana po dva predstavnika po redakciji, a akreditacije će se moći podići kod glasnogovornika kluba neposredno po završetku press konferencije).

abcportal.info