Veliki preokret: Hajdukov dragulj prelazi u Chelsea?!

mario pašalić, Hajduk, Chelsea

Sjajni veznjak, koji će 9. veljače proslaviti 19. rođendan, bio je na korak od Lazija, ali cijeli posao je propao nakon što su Talijani u samom finišu pregovora pokušavali spustiti cijenu.

Preciznije rečeno, odstupali su od onog što je u početku zadovoljavalo predsjednika Marina Brbića i sportskog direktora Gorana Vučevića. Odšteta je s 2.8 milijuna eura u konačnici spuštena na dva milijuna eura, a situaciju su iz prikrajka promatrali Napoli, Milan i - Chelsea.

Klub sa Stamford Bridgea uključio se s ponudom od tri milijuna eura koju je Hajduk prihvatio pa bi predsjednik Brbić zajedno s igračevim menadžerom Ivicom Lončarom danas trebao poletjeti za London i finiširati posao. Umjesto u Rimu, Mario Pašalić bi tako mogao završiti u Londonu, odakle bi ga Chelsea poslao na posudbu u neki od svojih partnerskih klubova (Vitesse ili NAC Breda, u kojoj kao posuđeni igrač Chelseaja igra Pašalićev vršnjak Stipe Perica).

Hajduku bi ovaj novac dobrodošao za isplatu zaostalih plaća igračima i radnoj zajednici te miran život do ljeta, kada bi s još dvije-tri prodaje (Kouassi, Maloča, Vršajević...) Bijeli konačno se oslobodili svih financijskih dubioza koje su stvorile prethodne uprave i počeli poslovati u plusu.

gol.hr