Velika proslava 60. rođendana Torcide

26.10.2010

Rijedak jubilej, 60. rođendan, slavi Torcida 28. listopada, a slavlje i program proslave protegnut će se na gotovo deset dana

Od početka jubilarne sezone Torcida slavi 60. rođendan i uglavnom ga obilježava bakljadama u 60. minutama utakmica. No kako se približava sam rođendan Hajdukovih navijača, KN Torcida obznanio je plan središnje proslave, prenosi tportal.hr.

Za tri domaće utakmice, koje Hajduk u kratkom roku igra na Poljudu: protiv Istre u kupu, Dragovoljca u prvenstvu i Zenita u Europskoj ligi, pripremaju se posebne koreografije, a najavljena je i sveta misa na Poljudu te postavljanje spomen-ploče na sjevernoj tribini.

Čelnici Torcide položit će vijenac na grobu jednog od osnivača Torcide, Vjenceslava Žuvele u Veloj Luci, a uoči utakmice s Dragovoljcem, nakon okupljanja na Pjaci, krenut će karusel gradskim ulicama koji će završiti na Poljudu.

Definitivno najveći kolorit i najspektakularnije slavlje trebalo bi se odviti u četvrtak, 4. studenoga, kada Hajduk dočekuje Zenit, a Torcida najavljuje spektakularnu rođendansku koreografiju uz napomenu da to neće uključivati pirotehniku, jer su svjesni da Hajduku prijete sankcije.
loading...