Velika pobjeda NK Rijeka u sjeni incidenta

nk rijeka, na krčkom aerodromu, navijači rijeke, Incident

Policija, kako pričaju očevici, pri pokušaju rastjerivanja mase nije bila nimalo nježna. Na navijače, među kojima je bilo dosta žena i djece, krenuli su suzavcem i palicama
Noćašnji doček igrača Rijeke na krčkom aerodromu ostao je, nažalost, u sjeni potpuno nepotrebnog incidenta - sukoba interventne policije i dijela pristaša "bijelih".
Počelo je još prije slijetanja aviona iz Moldavije. Nekoliko stotina navijača je, u dobrom raspoloženju uz pjesmu, stajalo ispred aerodromske zgrade, da bi se u jednom trenutku odlučilo preseliti bliže autobusu koji je trebao dočekati igrače NK Rijeke. Interventnoj policiji koja je isprva stajala sa strane to se, međutim, nije svidjelo - uslijedilo je tjeranje navijača od autobusa, s navijačke strane je tada prema policiji poletjela boca i ubrzo se sve pretvorilo u kaos.

Policija, kako pričaju očevici, pritom nije bila pretjerano nježna. Na navijače, među kojima je bilo dosta žena i djece, krenuli su suzavcem i palicama.

Situacija se na kratko smirila, a do novog stampeda došlo je koju minutu kasnije, kad je na aerodrom sletjela "riječka ekspedicija". Navijači su stajali s druge strane aerodromske ograde i igrači su ih otišli pozdraviti. No ni to nije moglo proći u miru - policija se, prepričavaju svjedoci događaja, ponovno zaletjela prema ogradi i suzavcem još jednom rastjerala masu.

Ovde možete pogledati galeriju slika sa dočeka navijača


novilist.hr