Velika pobjeda Goška na Grbavici

FK Sarajevo, NK GOŠK Gabela, GOŠK Gabela, NK GOŠK Gabela, NK GOŠK, NK Široki Brijeg, NK GOŠK, NK GOŠK Gabela, NK GOŠK, GOŠK Gabela, feđa dudić, NK GOŠK Gabela, FK Željezničar, NK GOŠK, FK Sarajevo

Momčag GOŠKA otišla je na ovo gostovanje s novim trenerom i malo tko je davao šanse Lavovima iz Gabele. S druge strane Željezničar je bio apsolutni favorit, ali ne pobjeđuje sa na papiru ngo na travnjaku.

Gošk je došao do vodstva u 27. minuti preko Đajića i s vodstvom gostiju se otišlo na odmor. Na semaforu je stajalo 0:1 sve do 84. minute kada je sudac dosudio u najmanju ruku sumnjiv  kazneni udarac za Željezničar koji je realizirao Krpić. Pravda je ipak zadovoljena u 94, minuti kada je Ramić postigao pogodak za veliku pobjedu i slavlje nogometaša Goška.

. FK Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Čurjurić (66. Dacić), Zec, Krpić, E. Šehić, Blagojević, Bogićević, Zajmović, Šabanadžović (57. Hajdarević) i Osmanković.

NK GOŠK: Kozić, Čolić, Karamarko, Ereiz, Aletić (81. Zolj), Kulović, Đajić, Vego, Hajdarević (87. Ramić), Hasanović (89. Anković) i Kovačić.

HERCEGOVINA.info