Večerašnju utakmicu Olimpija- Široki izravno će prenositi TV1

U prvom susretu igranom na Pecari nije bilo golova. Našem predstavniku treba gol za prolaz dalje piše dnevnik.ba.

Široki je kao nositelj, dijelom i favorit. U prvoj utakmici s Olimpijom na Pecari odigrao bez golova, što se odmah nakon utakmice, a uzevši u obzir da je naš predstavnik bio dosta bolji, smatralo neuspjehom. No, kako su dani do uzvrata prolazili, sve više se govorilo i o, zapravo, dobrom ishodu - valjda je tek kasnije netko natuknuo da je i Olimpija imala svoje prilike.

Najvažnije - Široki nije primio gol. No, jasno je i to da ga u Sloveniji mora dati misli li proći dalje i ne ponoviti sezonu 2004./2005., jedinu europsku do sada u kojoj Široki nije preskočio prvu prepreku.

- Idemo napasti, bez gola nemamo se čemu nadati. Naravno, nećemo krenuti grlom u jagode, ali jasno je da će odlučiti to tko zabije, tu nema kalkulacija, rekao je mostarskom Dnevnom listu trener Mario Ćutuk, koji je i u prvoj utakmici pokazao da mu je filozofija iskrena, napadačka.

- Naravno, nećemo ni baš glavu gubiti, ali ako zabijemo, oni će biti u problemima, jer će im u tom slučaju trebati dva gola da bi išli dalje, dodao je strateg Širokog, koji je i ovog puta, onako između redaka, najavio da će nešto promijeniti, no nije rekao i što točno.