Već se oprostio od igrača? Nad Kovača se nadvila Wengerova sjena

27.11.2018

Ako je za vjerovati listu Bild, čiji novinari često precizno prenose povjerljive informacije iz svlačionice Bayerna, što ukazuje i na to da u njoj imaju svoju krticu ili više njih, Niko Kovač je u nedjelju održao žestok govor ispred igrača.

Tijekom obraćanja im je priznao da bi uskoro mogao postati bivši, pa ih optužio da će biti isključivi krivci ako doista dođe do smjene. Svašta im je prigovorio vezano uz njihovo ponašanje na travnjaku, ali ih i ujedno upitao kako je moguće da oni sve znaju najbolje.

Obrecnuo se pritom i na njemački mentalitet, pa spočitnuo igračima da je on kao Hrvat za sve ostvareno u životu morao naporno raditi. Kako su taj govor doživjeli igrači, vidjet ćemo već večeras kada će Bayern u Ligi prvaka dočekati Benficu, ali njemački mediji nagađaju da bi hrvatski strateg već do jutra mogao biti smijenjen ako bavarska momčad ponovo kiksa.

Čitavu situaciju iz prikrajka pažljivo promatra Arsene Wenger, francuski stručnjak koji je navodno već u pregovorima s Bayernom. Britanski list Telegraph navodi da je dugogodišnji vođa Arsenala ozbiljno zainteresiran za taj posao budući da njemački klub ima kapacitete da utaži njegovu glad za osvajanjem trofeja prije negoli konačno ode u mirovinu. Wenger je u studenom odbio ponudu Fulhama da preuzme klupu, ali i mjesto tehničkog direktora u Paris Saint- Germaineu.

loading...