FOTO/VIDEO  10.000 navijača dočekalo Vatrene u Mostaru

Uz policijsku pratnju poslije 17 sati stigla je Hrvatska nogometna reprezentacija, koja je u 18 sati počela trening na Stadionu HŠK Zrinjski.

Odmah po izlasku igrači su pozdravljeni pljeskom od oko 8000  vjernih navijači koji su iskorisitili svaki trenutak za fotografiranje.

Kako je trening odmicao na stadion pod Bijelim Brijegom stiglo je još gledatelja, tako da možemo baratati cifrom od oko 10.000 gledatelja koji su uživali u majstorijama Vatrenih.

Na treningu su nazočili svi igrači, a priključili su im se i mladi nogometaši Zrinjskog Tipurić i Klarić.

Igor Štimac podijelio je svoje igrače u dvije ekipe, 'plave' (Krešić, Šimunić, Vida, Lovren, Milić, Vukojević, Iličević, Sammir, Kovačić, Perišić i Eduardo) i 'žute' (Kalinić, Jedvaj, Pavlović, Halilović, Ademi, Tomasov, Olić, Kranjčar i Badelj, te dva juniora Zrinjskog, Klarić i Tipurić).

Dugo poslije treninga igrači Hrvatske su se fotografirali sa svojim navijačima, a najtraženiji su bili izbornik Štimac, Bokšić, Olić, Kovačić, Eduardo, Kranjčar, ali i svi ostali. Riječima se ne može opisati atmosfera koja je vladala danas u Mostaru, pa pogledajte dio atmosfere na našim fotografijama i u video prilogu.

Tijekom večeri u našoj galeriji bit će još pedesetak fotografija.

HERCEGOVINA.info