Vatreni odradili prvi trening

Poslijepodne je odrađen prvi trening. Treniralo se u dvije grupe, a lakše su radili oni koji su jučer igrali za svoje klubove. Večeras se reprezentaciji priključuju Eduardo, Ivan Strinić, Ivan Rakitić i Nikica Jelavić, a od sutra počinju treninzi punim intenzitetom za sve.

Inače, dugogodišnja reprezentativna baza, čateške terme, trenutačno se renovira pa reprezentativci prvi put koriste druge hotelske objekte.

U posjet reprezentaciji stigli su Zoran Primorac, Dubravko Šimenc, Gordan Kožulj i Marijo Ančić. Razlog je osnivanje Hrvatskog kluba olimpijaca. Još se ne žele otkriti detalji, no sportaši će se ujediniti kako bi pomogli onim sportašima koji su se našli u teškoj situaciji te promovirati Hrvatsku kao njezini ambasadori.

Drago nam je što su nas hrvatski olimpijci uključili u ovu priču. Iznimna nam je čast te ćemo se uključiti s punim angažmanom, izjavio je izbornik Slaven Bilić.

Klub navijača reprezentacije Uvijek vjerni nakon toga je potpisao ugovor s Unicefom u sklopu akcije Stop nasilju nad djecom.

hrt.hr