Van der Vaart: Možemo i bez Modrića

Nizozemski veznjak je u razgovoru za engleske medije izjavio da Spursi mogu biti među četiri najbolje momčadi Premiershipa i bez Modrića. "Nadam se da će Luka ostati. No, i bez njega možemo biti među četiri najbolje engleske momčadi. U svlačionici imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu zamijeniti Modrića," naglasio je Nizozemac.

Van der Vaart je prije svih mislio na Niku Kranjčara s kojim je odlično surađivao u utakmici protiv Heartsa u play-offu Europske lige.

"Ukoliko Modrić ode Kranjčar je sjajno rješenje za njegovu poziciju. Mislim da može odlično odigrati na toj poziciji, a tu je i Jake Livermore koji je protiv Heartsa također bio sjajan."

Nakon što su Chelsea, Manchester United i City ovoga ljeta pojačali redove, nizozemski reprezentativac smatra kako bi i Spursi do konca kolovoza trebali osnažiti redove.

"Dobro bi nam došao Emmanuel Adebayor. On je sjajan igrač s mnogo iskustva," poručio je Van der Vaart koji je u Tottenham stigao iz Real Madrida prošlog ljeta i to posljednjeg dana prijelaznog roka.

Fena