Vahid: Nitko kod mene nije standardan

Nakon europskog iskušenja i 0:0 s Bruggeom, hrvatskog prvaka očekuju obaveze u domaćem prvenstvu. Novi ispit za Dinamo je protiv Šibenika.

'Čeka nas jedna važna utakmica, a kao i uvijek, idemo na pobjedu. Momčad Šibenika u međuvremenu je pronašla formu i sigurnost i zato će to biti zahtjevna utakmica za Dinamo. Zauzeti smo na tri fronta, a u svakoj utakmici imamo imperativ trijumfa. Zato će psihološka priprema biti na visini', rekao je Halilhodžić te se osvrnuo na sastav.

'Neki su igrači zaslužili priliku i dobit će je, a u napadu moram pronaći organizaciju igre. O imenima ne bih govorio, no svi imaju šansu. Nitko nije standardan i svi mogu očekivati da će biti pozvani u sastav. Jer takva ih situacija neprestano motivira i tjera na usavršavanje.'

Nije se mogla ne spomenuti utakmica s belgijskim klubom.

'Dva puta Sammir, Morales, dva puta Rukavina i Bećiraj! To je šest šansi koje smo mi imali, a igrali smo protiv bolje momčadi od nas, iskusnije, koja i nije imala pravu, izrazitu šansu. Imali su samo tri, četiri izgledne kontre iz kojih bi nam Barcelona dala dva, tri komada. Kad pogledamo igru Dinama, i u utakmici protiv Bruggea i u dosadašnjim utakmicama, može se primijetiti velik pomak. Otkako sam došao u Dinamo, vodio sam 13 utakmica. Ni u jednoj nismo bili u podređenom položaju. Samo na desetak minuta protiv Hajduka i 20 minuta na ovoj protiv Bruggea. Naravno da možemo bolje i moramo bolje. No ne krivite moje igrače, nego mene. Ja znam što radim', završio je Vaha.

izvor: tportal.hr