Vaha: O mojoj budućnosti u Dinamu treba pitati gazdu

Zdravko Mamić nedavno je rekao da Vaha ostaje i sljedeće sezone, no trener se o tome nije htio očitovati.

'Čuo sam da ste se raspitivali o mojoj navodnoj smjeni, nije li tako? Ništa ja ne mogu reći, danas se trenerima tako malo vjeruje, žao mi je Vučevića, koji je mlad dečko i perspektivan, ali tamo bi vjerojatno smijenili i Alexa Fergusona. Vidim što se događa, nisam ja Ray Charles. Uostalom, smijenjen sam s mjesta izbornika Bjelokosne obale nakon 23 pobjede i jednog poraza. O mojoj budućnosti u Dinamu pitajte gazdu, nudio mi je 5-10 godina ugovora. Svjestan sam i da bi nekima odgovaralo da odem, recite mi tko vam je rekao za smjenu', pokušao je doznati trener koji je prihvatio kritiku Mamića i Barišića za igru u Puli.

'Oni su gazde, imaju pravo na kritiku, koja se vjerojatno odnosila i na mene, iako sam ja taj poraz doživio puno teže od njih. Dogodi se opuštanje, no više ga ne smije biti. A neki igrači koji žele ostati moraju dati sve od sebe. Ako treba, otpisat ću neke i pružiti šansu klincima'.

Što se tiče utakmice u Koprivnici, trener Halilhodžić je svjestan da Dinamo ima veliku prednost.

'Radi se o protivniku koji ima kvalitetu i sigurno će nakon našeg poraza u Puli pokušati napraviti iznenađenje koje mi ne smijemo dozvoliti. Kada sam dolazio u klub plan je bio sljedeći: prvaci Hrvatske, plasirati se u Europsku ligu i osvojiti Kup. Europsku ligu smo igrali, blizu smo naslovu prvaka i moramo ozbiljno igrati i u Kupu kako bismo ispunili i taj cilj.'

IZVOR: tportal.hr