Vaha: Iz Dinama ne bih otišao ni za ponudu iz snova

Vahid Halilhodžić, Dinamo, BBB, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Dinamo, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, suspenzija, Dinamo, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, otkaz, Vahid Halilhodžić, francuska liga, Vahid Halilhodžić, alžir, skandal, Hrvatska, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, Manchester City, trener
Trener Dinama Vahid Halilhodžić dao je intervju za sarajevski 'Dnevni Avaz' . Jedna od najupečatljivijih izjava je ona u kojoj Vaha kaže kako iz Dinama 'ne bi otišao ni za ponudu iz snova' .

- U ova četiri mjeseca imao sam više nego dobre ponude, ali sam sve redom odbio. To bih uradio da mi neko ponudi uvjete iz snova - izjavio je za Dnevni Avaz.

Vahid je zadovoljan onime što je postigao s Dinamom od kada ga je prezueo prije nekih četiri mjeseca .

-Voditi Dinamo i pokušati ga uvesti u Ligu prvaka je veliki izazov, a ja ih se nikada nisam bojao. Što je veći izazov, to je privlačniji. Uradio sam mnogo. Da mi je netko prije kvalifikacija za Europsku ligu protiv mađarskog Györa rekao da ćemo biti u prilici da se plasiramo među 32 najbolje ekipe, rekao bih da su nam šanse teoretske - kazao je Vaha.

Vahidu se sviđa život u Zagrebu, no nema vremena obići ga jer mu se sve svodi na treninge, utakmice, putovanja, analiziranje protivnika.

- Ljudi me stalno zovu na ručak, večeru, prijeme i mislim da bi mi trebalo pet godina stanovanja u Zagrebu da sve obiđem.

O posljednjem primitivnom istupu Zdravka Mamića nije htio govoriti opravdavši se da je 'na godišnjem odmoru u Francuskoj i da ne prati medije u Hrvatskoj'.