Vaha: Bio je rizik doći u Dinamo

Nedjeljom u 2, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Dinamo, Vahid Halilhodžić, FK Željezničar, Vahid Halilhodžić, Dinamo, Zdravko Mamić, alžir, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, FK Turbina, Jablanica, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, reprezentacija Japana, Vahid Halilhodžić, reprezentacija Japana, Vahid Halilhodžić, japan, reprezentacija Japana, Vahid Halilhodžić, Vahid Halilhodžić, kumstvo, ledinac
Da mi je netko prije nekoliko mjeseci rekao da ću trenirati Dinamo, ne bi mu vjerovao, izjavio je Halihodžić komentirajući svoj dolazak u redove Dinama.

Halihodžić je naglasio kako je to bio velik rizik, jer je stigao u klub u vrlo teškom stanju. Bila je ludost i rizik doći u Dinamo. Pred Dinamom su bile vrlo važne utakmice, a ja sam znao samo jednog igrača tako da sam potpisao ugovor tek nakon nekoliko utakmica, izjavio je popularni Vaha.

Legendarni trener osvrnuo se na početak svojeg rada na klupi Modrih: Ta prva dva dana radio sam po 16 sati. Razgovarao sam s igračima i upoznavao stanje u momčadi i klubu. Igrače sam tražio da me gledaju u oči te sam tako odmah saznao u kojem su stanju, jer sam već imao slična iskustva.

Halihodžić je naglasio kako je sada ponosan na svoje igrače, koji su prihvatili njegove zamisli i tako ponovno probudili vjeru u klub. Također Halihodžić je naglasio kako čelnici kluba smiju u svlačionicu, ali samo on sastavlja momčad i priprema taktiku.

Želim da nam se vrate svi navijači

Novi trener Dinama osvrnuo se i na bojkot određenog broja navijača: Šteta je za Dinamo zbog tog problema s navijačima, jer oni nam trebaju. Mora se uspostaviti dijalog i rješenje, a ako treba i ja ću pomoći. Dinamo zaslužuje vrhunsku atmosferu na svojim utakmicama.

Halihodžić je obznanio svoje ciljeve na klupi Modrih: Želja mi je da Dinamo obrani naslov prvaka, ponovno osvoji Hrvatski kup, napokon prezimi u Europi te se sljedeće sezone plasira u Ligu prvaka. Posebna mi je želja da prezimimo u Europi, a to bih posvetio svim generacijama dinamovih igrača, koji su možda bili i talentiraniji od naše momčadi, ali im to nije uspjelo.

Na pitanje koja je njegova misao vodilja legendarni igrač Veleža i jedan od najboljih nogometaša bivše Jugoslavije u povijesti je naglasio da vjeruje u sebe, nogomet i čovjeka.

hrt.hr