Uživo sa Maksimira: Dinamo Zagreb - Rosenborg u programu Nove BH

Liga prvaka, Dinamo

Nova BH u srijedu, 21. kolovoza od 21.00 sat, donosi prvu utakmicu Play-Offa Lige prvaka, Dinamo Zagreb - Rosenborg.

Nogometaši zagrebačkog Dinama plasirali su se u posljednje, 4. pretkolo Lige prvaka, zahvaljujući visokoj 4-0 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv mađarskog Ferencvarosa u uzvratnoj utakmici 3. pretkola igranoj u utorak u Budimpešti. Jedino što ih sada dijeli od grupne faze najelitnijeg europskog klupskog nogometnog natjecanja je dvomeč sa norveškim Rosenborgom, koji je prolaz dalje izborio protiv Maribora (1. utakmica: Maribor - Rosenborg 1:3; uzvratna utakmica: Rosenborg - Maribor 3:1).

Rosenborg je najtrofejniji norveški klub koji se do sada okitio sa 26 titula prvaka Norveške.

Prvu utakmicu Modri će igrati kući, a u vreloj atmosferi Maksimira Hajrović, Gojak i ekipa dat će sve od sebe da u prvom meču naprave što bolji rezultat. Uzvratna utakmica igra se u Trondheimu 27. kolovoza, a ukupni pobjednik dvoboja nastupit će u natjecanju po grupama Lige prvaka.

Podsjećamo, Nova BH nastavlja ekskluzivno prenositi zanimljive okršaje Lige prvaka i u novoj sezoni 2019-2020. Žrijeb u Monacu će sigurno kao i prijašnjih godina donijeti zanimljive okršaje, a termin srijedom na najgledanijoj televiziji u BiH biće rezerviran za najbolje utakmice dana.