Uvijek Vjerni Herceg-Bosne: Odnos HNS-a prema navijačima

Uvijek vjerni

Osim toga donesene su odluke o promjeni u strukturi vodstva KN UV HB, te se raspravljao o aktivnostima i planovima Udruge za nadolazeći period.

Vodstvo udruge prije svega želi istaknuti kao i uvijek, želi dati maksimalnu podršku reprezentaciji te osigurati korektno navijanje na tribinama, kao i osuditi svaku vrstu nasilja koja šteti ugledu Domovine i saveza! Novi ciljevi o kojima je bilo govora na sjednici su organiziranje Fan Zona,humanitarnih utakmica i koncerata, otvaranje novih podružnica diljem BiH, čime se stvara prilika za ostvarenje novih članstava koji će navijačima osigurati mogućnost prava prvootkupa ulaznica za sve utakmice.

Izuzev, gore navedenog, sastanka, dana 31.07.2015. u Zagrebu predstavnike KN Uvijek vjerni je ugostilo najuže vodstvo HNS-a U obostranom otvorenom i konstruktivnom razgovoru koji je prošao u vrlo pozitivnom ozračju, HNS i Klub navijača dotaknuli su se brojnih otvorenih tema te pronašli temelje za kvalitetniji odnos koji je proteklih godina prolazio različite faze.

Zajednički je zaključak kako postoji puno razloga za optimizam oko obnovljenih odnosa. Hrvatska reprezentacija zaslužuje nepodijeljenu i korektnu podršku hrvatskih navijača, a hrvatski navijači zaslužuju kvalitetan i partnerski odnos te otvorenu komunikaciju od strane Saveza, slažu se obje strane.

Stoji u priopćenju Kluba navijača Uvijek Vjerni HB