Utakmica s PSG-om odlučit će sudbinu čak 11 igrača Real Madrida

real madrid
... kroz skoro dva prijelazna roka, kupujući jedino neke mlade nade i pritom gledajući daleko prema naprijed na smjenu generacija na Santiago Bernabeuu, piše Sportarena.hr.

No, kako momčad nije dobila dovoljno svježe krvi koja bi ih tjerala do uspjeha ove godine, Real se našao u vrlo lošoj poziciji na pola puta prije kraja tekuće sezone. Trenutno su ostali bez Kupa Kralja, iz kojeg ih je eliminirao Leganes, a u La Ligi zaostaju velikih 19 bodova za vodećom Barcelonom te teško da mogu računati na krunu.

Ostaje Liga prvaka, ali i tamo prvo moraju proći pored PSG-a, jednog od glavnih favorita za osvajanje cijelog europskog natjecanja.

Mediji bliski klubu, As, navode kako bi čak 11 nogometaša Los Blancosa mogla izgubiti svoje mjesto u timu ukoliko i Liga prvaka sklizne Zidaneu kroz prste.

Navodno vise golmani Keylor Navas i Kiko Casilla, plan je kupiti De Geu ili Courtoisa i po mogućnosti dati šansu nekom mlađem golmanu da skuplja iskustvo, potom su mladi Achraf i Vallejo također razočarali, zatim Isco, Kovačić i Llorente, koji bi mogli biti prodani u predstojećem roku.

Što se napada tiče, Benzema sigurno ide u Francusku ili Englesku, klub će se odreći i Borje Mayorala, a nije nemoguće da se prodaju Cristiano Ronaldo i Bale, pošto je želja Florentna Pereza Kane, Hazard i/ili Neymar.

Ukoliko Realu u potpunosti propadne sezona, na jesen bismo mogli gledati skroz novu momčad...