FOTO  Uspješna jesen mlađih kategorija Plemića

kadeti, juniori, predpioniri, pioniri, HŠK Zrinjski

Odlične rezultate u jesenjskom dijelu prvenstva postigle su sve mlađe kategorije Zrinjskog.

Pioniri vodeći, predpioniri na 2.mjestu

Predpioniri pod vodstvom trenera Orlovića završili su jesenjski dio prvenstva na 2.mjestu iza vodećeg Stoca dok su pioniri Zrinjskog pod vodstvom trenera Bogdana završili na prvom mjestu sa čak pet bodova više od drugoplasiranog Veleža. Posebno treba istaknuti uvjerljive pobjede u gradskom derbiju protiv Veleža gdje su predpioniri Zrinjskog slavili sa 5:0 dok su pioniri zabilježili pobjedu od 3:1.

Kadeti Zrinjskog ugodno iznenađenje

Možda jedno od najugodnijih iznenađenja prvenstva su kadeti Zrinjskog. Iako na početku prvenstva nitko nije smatrao da bi mogli biti pri vrhu tablice - kadeti pod vodstvom trenera Krešića završili su jesenjski dio prvenstva na 4.mjestu. Šteta za kadete što je prvenstvo završeno jer kako se bližio kraj prvenstva kadeti su igrali sve bolje i bolje, a potvrda je došla s najboljom utakmicom gdje su potpuno nadigrali Veleža i slavili u Vrapčićima.

Juniori jesenjski prvaci

I na kraju naljepša priča u prvenstvu BIH - juniori Zrinjskog pod vodstvom trenera Gagre. Odigrali su odličnu polusezonu - ostvarili su plasman u polufinale kupa BIH te su završili jesenjski dio prvenstva na vodećoj poziciji sa dva boda više od drugoplasiranog Želje.

Čestitke svim mladim Plemićima kao i svim njihovim trenerima uz nadu da će i u nastavku prvenstva ostvarivati ovako uspješne rezultate kao što su i u jesenjskom dijelu prvenstva.

HERCEGOVINA.info