Upalili se alarmi u Madridu: Luka Modrić dobio ozbiljnu ponudu!

Luka Modrić, Luka Modrić, Dejan Lovren, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, inter, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Liga prvaka, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Vatreni, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Fra Karlo Lovrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Vatreni, zlatna lopta, Luka Modrić, Luka Modrić, zlatna lopta
Sjajni veznjak ove je godine predvodio madridski real do osvajanja Lige prvaka, a nakon toga kapetanski vodio Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva.

Zbog toga je iznimno cijenjen u svijetu i logično je da mu ponude stižu sa svih strana. Prije nekoliko dana pisalo se da ima ponudu iz Kine, jedan mu klub nudi nevjerojatnih 40 milijuna eura godišnje. No, Luka još uvijek nije u fazi karijere kada bi preselio u egzotične nogometne lige nego će zasigurno ostati u Europi.

U Realu mu je odlično, ima status zvijezde, samo je pitanje koliko mu je ostalo motiva s obzirom na to da je s njim osvojio apsolutno sve. Pojedini mediji pišu da je Luka željan novih izazova, a to želi iskoristiti njegov bivši klub Tottenham.

Kako piše Don Balon, Spursi žele pod svaku cijenu vratiti Modrića u svoje redove. Mauricio Pochettino dao je zeleno svjetlo i nada se da će njihova ponuda pasti na plodno tlo.

Modrić je već igrao u Tottenhamu i osjeća simpatije prema tom klubu, a navijači ga još uvijek pamte. Stoga je ova ponuda upalila alarme u Madridu, podigla na noge predsjednika kluba Florentina Pereza.

Međutim, on je još uvijek prilično miran i siguran da će uvjeriti hrvatskog nogometnog čarobnjaka da je za njegovu karijeru najbolja opcija ostanak u Realu.

Vecernji list