Unitedova legenda zna koji je Hrvat rješenje za Mourinhove probleme

hrv-tur
Portugalskom treneru put do cilja bio bi puno lakši da Paul Pogba igra na razini koja se očekuje od najskupljeg nogometaša u povijesti te da vezni red velikana s Old Trafforda ne ide iz utakmice u utakmicu od očaja do sjaja.

Rio Ferdinand, legenda Manchester Uniteda, smatra kako Mourinho u sljedećem prijelaznom roku mora pronaći zamjenu Michaelu Carricku, veznjaku koji će u srpnju proslaviti 36. rođendan i s kojim je Ferdinand igrao i u West Hamu i u Unitedu.

"Carrick će uskoro proslaviti 36. rođendan i United mora pronaći igrača koji može diktirati tempo na sredini terena. Da sam ja trener pokušao bih dovesti Luku Modrića ili Tonija Kroosa, ali kako ih oteti Realu?!"

Budući da je teško očekivati kako će madridski klub pustiti Modrića, kojeg je upravo Mourinho doveo na Santiago Bernabeu, ili Kroosa, Ferdinand je Portugalcu preporučio još nekoliko igrača.


"Sviđaju mi se Adrien Rabio iz PSG-a te Saul Niguez iz Atletico Madrida. Svi su oni svjetski igrači i Untied će ih morati skupo platiti. Spominje se i Tiemoue Bakayoko iz Monaca, a to je tip igrača kakve Mourinho voli imati na sredini terena."

A što s Unitedovim napadom? Kad ne ide Zlatana, ne ide ni United...

"Kada sam ja došao u United ako Ruud van Nistelrooy nije zabijao, spašavali su Paul Scholes, Ole Gunnar Solskjaer ili Ryan Giggs. Kasnije su Cristiana Ronalda mijenjali Wayne Rooney, Carlos Tevez, Louis Saha... Volio bih vidjeti Antoine Griezmanna koji četiri godine zaredom zabija više od 20 golova za Atletico. On bi bio pojačanje i igrač koji uz Zlatana može odlučivati utakmice."

Index.hr