UHVAĆEN U LAŽI Mamić za Ademija platio 110, a ne 400 tisuća eura

Novinarima je predočio i račun koji je Šibenik ispostavio Dinamu:

- Za Ademija je Šibeniku plaćeno oko 873.000 kuna zajedno s PDV-om. Moram kazati da su time regulirana sva dugovanja između Šibenika i Dinama, jer smo lani dobili pozajmicu iz Maksimira - jasan je bio Karađole, piše slobodna dalmacija.

Prema njegovim riječima, netočan je iznos od 400.000 eura odštete za Ademija, s kojom se često baratalo u medijima.

- Toliko nikad nije plaćeno, niti se o toj cifri razgovaralo. Više puta sam molio Zdravka Mamića da demantira svoje izjave kako je platio 400.000 eura za Ademija. No, on to nikada nije učinio - rekao nam je Karađole.

Prvi operativac kluba sa Šubićevca osvrnuo se i na zbivanja na susjedskom derbiju Šibenika i Zadra:

- Veseli me zajedništvo Funcuta i Tornada. Žao mi je što svi igrači nisu izašli u majicama s potporom generalu Gotovini. No, to je bila čista tehnička pogreška. No, bio je i pun kritika na račun Funcute:

- Poslije utakmice našli smo izneređenu tribinu, sa 20-ak zapaljenih i slomljenih stolica. Uništavanje ne vodi ničemu. To nije lijepo ni uputno, posebice sada kada se borimo za dobivanje licence - istaknuo je Karađole.

Nije poštedio ni ‘obične' navijače:

- Strašno me smeta ponašanje dijela publike sa zapada. Čak bih rekao da mi se gadi. Oni su kod našeg vodstva 1:0 i poslije tri Zadrove ‘mrtve' šanse počeli skandirati kako je utakmica namještena. To ružno zvuči i taj dio gledališta očito ne voli svoj klub. Naši igrači su u utakmicu ušli pošteno i na koncu pobijedili - zaključio je Marko Karađole.