UHVAĆEN U LAŽI Mamić za Ademija platio 110, a ne 400 tisuća eura

Direktor Šibenika Marko Karađole odlučio je staviti točku na ‘slučaja Ademi’, odnosno prekinuti licitiranja oko svote koju je Dinamo platio Šibeniku za dovođenje talentiranog veznjaka.

Novinarima je predočio i račun koji je Šibenik ispostavio Dinamu:

- Za Ademija je Šibeniku plaćeno oko 873.000 kuna zajedno s PDV-om. Moram kazati da su time regulirana sva dugovanja između Šibenika i Dinama, jer smo lani dobili pozajmicu iz Maksimira - jasan je bio Karađole, piše slobodna dalmacija.

Prema njegovim riječima, netočan je iznos od 400.000 eura odštete za Ademija, s kojom se često baratalo u medijima.

- Toliko nikad nije plaćeno, niti se o toj cifri razgovaralo. Više puta sam molio Zdravka Mamića da demantira svoje izjave kako je platio 400.000 eura za Ademija. No, on to nikada nije učinio - rekao nam je Karađole.

Prvi operativac kluba sa Šubićevca osvrnuo se i na zbivanja na susjedskom derbiju Šibenika i Zadra:

- Veseli me zajedništvo Funcuta i Tornada. Žao mi je što svi igrači nisu izašli u majicama s potporom generalu Gotovini. No, to je bila čista tehnička pogreška. No, bio je i pun kritika na račun Funcute:

- Poslije utakmice našli smo izneređenu tribinu, sa 20-ak zapaljenih i slomljenih stolica. Uništavanje ne vodi ničemu. To nije lijepo ni uputno, posebice sada kada se borimo za dobivanje licence - istaknuo je Karađole.

Nije poštedio ni ‘obične' navijače:

- Strašno me smeta ponašanje dijela publike sa zapada. Čak bih rekao da mi se gadi. Oni su kod našeg vodstva 1:0 i poslije tri Zadrove ‘mrtve' šanse počeli skandirati kako je utakmica namještena. To ružno zvuči i taj dio gledališta očito ne voli svoj klub. Naši igrači su u utakmicu ušli pošteno i na koncu pobijedili - zaključio je Marko Karađole.

20.04.2011 u 19:16