Ugledni španjolski dnevnik objavio zabrinjavajuće vijesti o Modriću! Je li to početak kraja?

Luka Modrić,  Ivan Bradvica, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, luka modrć, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid
Zinedine Zidane sumnja u Luku Modrića, naslov je članka koji na svom portalu donosi AS, visoko tiražni madridski sportski dnevnik.

"Igre koje Hrvat pruža natjerale su Zidanea da razmisli o njegovom kontinuitetu. Francuz počinje misliti da je kapetan hrvatske dosegnuo vrhunac i da neće moći ponoviti svoja najbolja izdanja. Klub je već postigao dogovor s Dancem Eriksenom koji igra istu poziciju kao i osvajač Zlatne lopte", navodi se u članku.

AS piše da klub i dalje vjeruje Modriću, no da bi razmislio o prodaji dođe li prava ponuda. S druge strane, hrvatski kapetan i njegova obitelj žele ostati u Madridu. Modrić je prošle sezone dobio ponudu Intera i čak je razmišljao o odlasku, ali ga je Real zadržao poboljšanjem ugovora. Kraljevi nisu mogli dozvoliti da nakon odlaska Cristiana Ronalda ostanu bez još jednog važnog igrača.

AS napominje da je Zidane nedavno održao sastanak s ključnim igračima u svlačionici jer je nezadovoljan njihovom lošom formom, ali to nije dalo previše rezultata. Zbog toga se nekih nogometaša želi riješiti i za sljedeću sezonu složiti roster prema svojim željama. "Jedan od igrača u koje sumnja je Luka Modrić", dodaje se u članku.

Vecernji.ba