Udruga navijača Dinama USKOK-u prijavila braću Mamić i Mirka Barišića

Zdravko Mamić, Dinamo, braća mamić, Dinamo, zdravko mamić dinamo, Zdravko Mamić, mamić, Eduardo da Silva, gadafi, HNS, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, GNK Dinamo, BBB Dinamo, Hrvoje Maleš, Zdravko Mamić, Dinamo, zadar, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, Dinamo, BBB, BBB, Dinamo, kaznena prijava, Zdravko Mamić, Domagoj Vida, Dinamo, nogomet, Zdravko Mamić, zdravko mamić dinamo, omalovažavanje, vrijeđati, sramotiti, klevetati, Zdravko Mamić, klevetanje , Zdravko Mamić,  Ivica Crnić, odvjetnik
...Zdravka i Zorana Mamića, Mirka Barišića, Miljenka Sakomana, Dražena Miličevića...

Dva su razloga zbog kojih su se navijači obratili USKOK-u. Prvi je afera vezana za nabavu sjedalica za uređenje stadiona u Maksimiru, koja je, tvrde, išla preko tvrtke Duo-gastronomija, čiji je vlasnik direktor nabave GNK Dinama Dražen Miličević.

U prijavi piše da postoji osnovana sumnja da su se preko trgovačkog društva u vlasništvu zaposlenika GNK Dinama sjedalice nabavljale za jednu cijenu, a Dinamo je iste te sjedalice kupovao za drugu cijenu premda ih je mogao kupiti i izravno, piše dalje.com.

Drugi razlog zbog kojeg su navijači podnijeli prijavu sumnja je u sukob interesa pri obnovi travnjaka. Naime, u obnovi je radove izvodila tvrtka oca Miljenka Sakomana, koji je glavni direktor stadiona i zaposlenik Dinama.

Inače, predsjednik udruge Danijel Hrnjak pozvan je na obavijesni razgovor jer ga je Mamić prijavio za prijetnje na konferenciji za novinare ovoga ponedjeljka.

Iz udruge su najavili i nove akcije, kažu da žele transparentan Dinamo.