Udarna vijest: Mario Mandžukić u Atleticu

FC Bayern, Mario Mandžukić, Viktorije Plzen, Bayern, Mario Mandžukić, Svjetsko klupsko prvenstvo, Mandžukić, Bundesliga, nogomet, Mario Mandžukić, Bundesliga, nogomet, Borussia Dortmund, FC Bayern, Bundesliga, Mario Mandžukić, FC Bayern, nogomet, Mario Mandžukić, Bayern, Real Madrid, Mario Mandžukić, nogomet, Bundesliga, FC Bayern, FC Bayern, Manchester U, Mario Mandžukić, Liga prvaka, Mario Mandžukić, Bavarci, FC Bayern, nogomet, Mario Mandžukić, transfer, Liverpool, nogomet, Mario Mandžukić, transfer, nogomet

Iako još nije ništa potpisano mi smo sve dogovorili s Atleticom, a koliko sam informiran i Mario je dogovorio sve datalje ugovora s Madriđanima.


"Mislim da si možemo vjerovati na riječ i možemo objaviti taj transfer. Mario je oduvijek bio korektan i uzoran, o njemu mogu reći samo pozitivne stvari. Zahvaljujemo mu na svemu i želimo mu sve najbolje u budućnosti", zaključio je.

 

Mandžo je u München došao prije dvije godine za 13 milijuna eura i u 88 utakmica je zabio 48 golova. Još se nagađa koliko će ga Atletico platiti, ali najvjerojatnije se radi o svoti od 22 milijuna eura.

Bit će mu to šesti klub u profesionalnoj karijeri. U Hrvatskoj je igrao za Marsoniju, Zagreb i Dinamo, a prije Bayerna je igrao u Wolfsburgu .