U Zrinjskom puni optimizma žele prekinuti tradiciju

HŠK Zrinjski, lazar marjanović
Nogometaši Zrinjskog nakon osvojenog boda na Grbavici ponovno u dobrom ozračju dočekuju susret na domaćem terenu sa Zvijezdom iz Gradačca.

Tradicija na strani Zvijezde

Tradicija Zrinjskog u odnosu na Zvijezu nije nimalo povoljna, jer tu momčad Mostarci su na svom trenu pobijedili svega jednom.  Tradicije su tu da se ruše. Sada su igri neki drugi akteri s obje strane. Nadam se kako ćemo s naše strane u tu utakmicu ući maksimalno motivirano, te da ćemo pred našom publikom ostaviti puno bolji dojam nego smo ostavili u utakmici protiv Olimpica, koja je za nas bila prilično neuspješna ,kazao je Draženko Bogdan, pomoćni trener HŠK Zrinjskog.

U Momčadi će nedostajati Toni Šunjić koji je u prošlom kolu dobio crveni karton. U konkurenciji još uvijek neće biti Lamešić i Jackson. Dok nije poznato hoće li nastupiti Marin Aničić, koji je prethodnih dana boravio na probi u nekom od njemačkih klubova. Ipak, ozračje u momčadi je vrlo dobro, igrači s nestrpljenjem očekuju novu utakmicu.

Kolektiv gura pojedinca

Jedan od njih svakako je Lazar Marijanović, koji je u prva četiri kola pokazalo visoku razinu forme.

Dobro sam krenuo, lijepo je čuti kako su i navijači zadovojjni mojim izvedbama, mada mislim daje nogomet kolektivni sport i da dobre igre cijelog kolektiva izbacuju pojedinca, tako da je za moje dobre igre zaslužna cijela momčad. Nadam se da ću kako prvenstvo bude odmicalo dizati svoju formu i da ću iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje.

Poslije gostovala u Sarajevu atmosfera je odlična i svi se nadamo da ćemo bodu u Sarajevu pridodati nova tri i popraviti dojam na domaćem travnjaku nakon neuspjeha protiv Olimpica, kazao je krilni nogometaš Zrinjskog, Lazar Marijanović.

VL