U Veležu optimizam pred početak sezone

FK Velež, Nedim Jusufbegović

Medijima su se obratili Nedim Jusufbegović, šef stručnog stožera i Samir Merzić, kapetan Veleža. Atmosfera u taboru Veleža optimistična je pred start prvenstva. Tridesetak „bitaka" i još 7-8 njih u kup natjecanju je pred Veležom. Upravo zbog te činjenice i Jusufbegović je realno najavio predstojeću sezonu.

- Prije svega naš cilj je biti bolji nego prošle sezone i na ljestvici, ali i na terenu. Mi se ne možemo proglasiti favoritima u odnosu na ekipe koje su prošlu sezonu završile ispred nas, mislim da je to nerealno. Naravno, kao što rekoh cilj nam je biti bolji nego prošle sezone, što znači i bolji plasman, rezimira očekivanja Jusufbegović.

- Prije svega nećemo moći računati na trojicu stranaca, čija papiorologija nije još završena. Haurdiću je certifikat iz Češke došao nakon završetka perioda za registraciju za 1.kolo. Na ozljedu se žalio i Vladavić. To su nam stanoviti problemi sa sastavom uoči početka szsreta. S druge strane apsolutno vjerujem u ostale momke koji su zaista kvalitetno radili u proteklom periodu. Oni nisu slučajno u Veležu i naravno da imaju kvalitet. Međutim, bez obzira na sastav mi trebamo da imamo respekt i prema našem sutrašnjem protivniku. To što je Drina novajlija ne znači da je u podređenom položaju. Iako je tijekom pauze teško doći do kvalitetnih video materijala, ipak smo analizirali igru protivnika i oni imaju nekoliko iskusnih pojedinca, ističe Jusufbegović.

Kapetan ekipe Samir Merzić optimističan je uoči početka sezone.

- Pred nama je sezona u kojoj se u svakoj utakmici moramo dokazati. Drina jeste novajlija u ligi, ne možemo da je automatski podcjenimo. Naprotiv, bit će to još jedan težak susret, kao i uostalom i preostali u sezoni, naglasio je Merzić.

Inače, riješavanje papirologije koja se tiče nastupa trojice stranaca je u tijekui radna dozvola koju izdaje Zavod za zapošljavanje trebala bi biti gotova do sljedećeg kola. Utakmica Veleža i Drine počinje sutra u 17.30.

FK Velež