U Tuzli napadnuta uprava i predstavnici NK Široki Brijeg

NK Široki Brijeg, napad
Do eskalacije nezadovoljstva navijača Slobode došlo je kada je nakon drugoga žutog kartona isključen Edis Hadžanović, a potom i nakon završetka utakmice u kojoj je NK Široki Brijeg s Tušnja odnio tri boda.

Nakon završetka susreta skupina navijača preskočila je ogradu koja publiku dijeli od terena te je došla pred svlačionice, želeći ući i "razgovarati" s igračima.

U tom naumu nisu uspjeli te su se naposljetku verbalno sukobili s kapetanom Pericom Ivetićem. Razgovor je bio žučan, ali nenasilan i sve se završilo bez većeg incidenta.

Usto, skupina navijača nasrnula je na VIP ložu stadiona Tušanj u Tuzli u završnici utakmice. Domaći navijači verbalno su napali predstavnike NK Široki Brijeg te su pljuvali prema njihovim mjestima.

Zbog organizacijskih propusta, FK Sloboda trebala bi uslijediti kazna.

Podsjetimo, nakon tenzija potkraj susreta NK Široki Brijeg i FK Mladost u prošlom kolu na Pecari, Široki Brijeg i njegovi navijači našli su se na udaru kritika ogromnog dijela medija u Bosni i Hercegovini, koji su jednoglasno osuđivali cijeli grad i sve navijače.

Uprava Širokog Brijega i tada je osudila izgrede navijača, ali su upozorili na to da i NK Široki Brijeg doživljava neugodnosti na gostovanjima, čemu je ovaj slučaj potvrda.

(www.jabuka.tv)