U pripremnoj utakmici Željezničar nadigrao Brotnjo s 4:0

HNK Brotnjo Čitluk, FK Željzničar
Obje momčadi su nedavno započele s pripremama za nastavak natjecanja u svojim ligama i današnja utakmica im je prva u pripremnom razdoblju, a momčad Željezničara, koja je jesenski dio Premijer lige završila na šestom mjestu, svladala je Brotnjo 4:0.

Premijerligaš pod vodstvom trenera Edis Mulalić utakmice je započeo u sastavu: Antolović, Stevanović, Kramarić, Bogičević, Kosorić, Zolotić, Hadžiahmetović, Bekrić, Memija, Lendrić i Tiago, dok je s druge strane trener Romeo Šapina za Brotnjo na teren poslao momčad u sastavu: Vrdoljak, Milićević, Skoko, Penava, Marić, Vučić, Mustapić, Džajić, Čilić, Soldo i Pehar.

Na samom otvaranju utakmice Brazilac Tiago Rodrigues Faria pogodio je Vrdoljakovu mrežu za 1:0, nakon čega je u do kraja prvog poluvremena Samir Bekrić postigao dva pogotka. Sredinom prvog poluvremena Bekrić je povisio na 2:0, a pred kraj prvog dijela Bekrić je bio precizan s bijele točke za 3:0.

U drugom poluvremenu treneri obje momčadi su ukazali priliku igračima s klupe, a strijelac jedinog pogotka u nastavku bio je Emir Hodžurda.

citluk.ba