U inat treneru i čelnicima Barcelone: Ovacije Ivanu Rakitiću prepunog Nou Campa

Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, FIFPro, Ivan Rakitić, rodrigo bantacur, barcelona, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, Ivan Dodig, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, barcelona, FC Barcelona

Nogometaši Barcelone svladali su u sklopu 5. kola Lige prvaka na Camp Nou Borussiju Dortmund sa 3:1.  Za navijače i ljubitelje nogometa u Hrvatskoj posebno je značajna činjenica da je NAPOKON Ernesto Valverde u prvih 11 postavio Ivana Rakitića, hrvatskog reprezentativca koji je donedavno bio nezamjenjiva karika u momčadi iz Katalonije.

Mnoge je iznenadio potez Valverdea tim prije što je nedavno sportski direktor Barce, Abidal, javno poručio: ”Rakitiću smo rekli da se na njega više ne računa.”

Dakle, bilo je ovo jedno ugodno iznenađenje i za navijače Barcelone, koji su to dokazali u 78. minuti kada je Rakitića Valverde odlučio zamijeniti, a cijeli se Camp Nou dignuo na noge te ovacijama pozdravio Hrvata.

I zaslužio je Ivan ove ovacije, toliko toga dobroga dao Barceloni zadnjih godina, navijači to očito pamte. Zato su i razvukli navijači transparent u znak podrške Rakitiću. Dakle, ”Rakitić treba ostati u Barceloni.” Na potezu su čelnici kluba i trener.

Izvor: narod.hr