U Gabeli 21. i 22. siječnja nogometni memorijalni turnir ''Andrija Anković''

GOŠK Gabela, Ivan Raguž, bugarska, GOŠK Gabela, dinamo zagreb, HNK Čapljina, Andrija Anković, GOŠK Gabela
Pripreme su u punom jeku, a kao i svake godine očekuje se odličan nogometni spektakl uz prepune tribine.

Svoj dolazak već je najavio i veliki broj Dinamovih navijača iz cijele BiH i Hrvatske, koji će zajedno sa čapljinskim Bad Blue Boysima bodriti modre u nastojanju osvajanja naslova prvaka ovoga turnira.

Dinamo je već godinama redovit gost na ovom turniru, na što su Gabeljani posebno ponosni. Ekipa Vahida Halilhodžića nastojat će doći do titule prvaka turnira, što im nije uspjelo protekle dvije godine. Naime, Dinamo je prošle godine u finalu poražen od zagrebačke Lokomitve, a godinu prije toga Osijek je u finalu bio bolji od Dinama.

Memorijal će otvorit utakmica između domaćeg GOŠK-a i zagrebačkog Dinama, a susret je zakazan za petak, 21. siječnja, s početkom u 12:30 sati. U drugom susretu dana, s početkom u 14:30 sati, sastat će se ekipe Širokog Brijega i Splita.

Valja napomenuti da se po završetku turnira održava Plavo - bijela noć, na kojoj sudjeluju nogometaši i uprava svih ekipa koje su nastupile na turniru, kao i prijatelji i sponzori nogometnog kluba GOŠK. Ovom gestom odaje se počast prvaku memorijala i upriliči se športsko druženje i stvaranje novih prijateljstava.

Zdravko Jakiša | ČA::portal