Tudor je bio oduševljen atmosferom na Poljudu

Igor Tudor, NK Hajduk, Šahter, nogomet, NK Hajduk, Hajduk, Hajduk, Gabela, Igor Tudor, Hajduk
Igor Tudor najavio je prolaz Hajduk još prije sedam dana.

"Vjerovao sam kad sam to najavljivao, htio sam na taj način mobilizirati moje momke. Da nismo prošli bila bi to nogometna nepravda. Pravda je pobijedila. Mi se okrećemo Lokomotivi, to nam je važna utakmica" kazao je Tudor.

Trener Hajduka nije mogao, a ne spomenuti publiku.

"Bilo je fantastično, odavno ovo nisam doživio na Poljudu. Kćerkicu sam spustio na teren nakon utakmice. Nekoliko puta je bila na utakmicama, željela je biti dolje, pa smo se dogovorili da će doći ako prođe. Spreman sam za dalje, jedva čekam utakmicu s Lokomotivom", kaže Tudor.

Vratio se zbivanjima na terenu.

"Promjene smo radili zbog ozljeda. Ma, utakmica je bila očekivana, naša dominacija, njhovi prekidi. Kalinić nam je donio sigurnost, momčad je iznad svih. Trebali smo i prije riješiti utakmicu, normalno je u nogometu da se momčad malo povuče kod pozitivnog rezultata. Njihova igra bazira se na prekidima", rekao je Tudor.

Šahterov trener Viktor Kumikov, blijed u licu, teško je podnio splitski poraz.

"U principu sve se riješilo u prvom dijelu, dvije greške naših braniča presudile su pobjednika. Nismo uspjeli postići gol. Razočaran sam, nismo po ovoj igri zaslužili prolaz. Veliku ulogu odigrali su navijači, oni su nosili Hajduk", kazao je Kumikov.